Huvudbild för undefined

Mat och vinprovning

Jönköping

Annons:

Minuty
Mat och vinprovning

Mat och vinprovning

Mat och vinprovning. Varför smakade vinet du drack på restaurangen häromdagen mycket bättre än när du själv bjuder på det? Hur kombinerar man mat och vin för bästa resultat? Mat- & vinprovning är en lärorik och smakrik kväll där mysterier får lösningar.

599:-

Tillgängliga datum

Varför smakade vinet du drack på restaurangen häromdagen mycket bättre än när du själv bjuder på det? Hur kombinerar man mat och vin för bästa resultat? Mat- & vinprovning är en lärorik och smakrik kväll där mysterier får lösningar.

Hemligheten ligger i hur olika ingredienser i maten harmoniserar med olika druvor. Här får man lära sig vad det är man ska tänka på för att det vin man väljer ska harmonisera med sötman, syran, beskan, sältan och kryddigheten i den mat man planerar att äta till. En garanterat upplevelserik och intressant provning. Det finns vin och mat upplevelser som inte kan gå dig obemärkt förbi och som påverkar din syn på vin för all framtid.
Vi brinner för mat och dryck som kombination, vi söker hela tiden efter den perfekta kombinationen, när du besöker oss är vårt mål att du varje gång ska gå hem med nya erfarenheter och upplevelser som du gärna vill dela med dig av.

Annons:

Minuty

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt inspirerande nyhetsbrev

DinVinguides nyhetsbrev