Huvudbild för undefined

Champagneprovning

Jönköping

Annons:

Minuty
Champagneprovning

Champagneprovning

Under champagneprovningen reder vi ut begreppen kring den lyxiga drycken, som av många anses vara det godaste man kan dricka. Vi testar dessutom mousserande vin och jämför med den äkta varan. Vad betyder champagnemetoden?

599:-

Tillgängliga datum

Under champagneprovningen reder vi ut begreppen kring den lyxiga drycken, som av många anses vara det godaste man kan dricka. Vi lär oss skillnaden mellan de olika stilarna, vilka druvor ingår och hur de påverkar det smak och doft. Får man blanda rött och vitt vin för att göra en rosé?

Vi bedömer och provar stilar och årgångar och ser till likheter och skillnader. Vi testar dessutom mousserade vin och jämför med den äkta varan. Vad betyder champagnemetoden? Är det alltid godare med champagne?

Här får ni en lärorik afton innehållande champagnens spännande historia, druvsorter, jordmån, klimat, blandningen av vinet, jäsningsprocesserna, lagringen – ja allt som bidrar till att ge champagnen dess mångfacetterade karaktär. Inte heller att förglömma får ni givetvis smaka på bubblorna!

Annons:

Minuty

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt inspirerande nyhetsbrev

DinVinguides nyhetsbrev